Peter Jan Rens, Virginia

Peter Jan Rens en Virginia van Eck domineerden deze week het nieuws: het koppel zou aan Privé hebben verklaard dat ze uit elkaar zijn, vervolgens wisten zij van niets (maar ontkenden de geruchten ook niet) en nu heeft Virginia toch weer gereageerd! En dan blijkt alles toch net weer iets anders te liggen...

Article continues after the ad

Als we Privé nu wel mogen geloven, zou Virginia stapelgek zijn op de 28-jarige Mandy. "Ik moest hem vertellen dat ik stapelgek ben op Mandy (28). Een vrouw dus. Het was voor ons beiden een zware boodschap om over te brengen, want ook Mandy komt uit een heterorelatie met kinderen", vertelt Virginia.

Bijzondere ontmoeting

De twee leerden elkaar kennen bij de groepssessie voorafgaand aan hun gastric bypass-operaties. "Zij onderging haar maagverkleining drie dagen voordat ik aan de beurt was. Het klikte uiteindelijk zo goed, dat er meer uit kwam dan alleen een vriendschap", geeft Virginia nu toe. "Tussen Peter Jan en mij boterde het ondertussen al langer niet, maar we gingen toch altijd door omwille van de kinderen. Deze verliefdheid maakte het echter makkelijker de knoop door te hakken."

Onverwachte wending

Peter Jan Rens zag de breuk - ondanks de relatieproblemen - helemaal niet aankomen. "Voor mijn gevoel ging het juist fantastisch. Onze verhouding is altijd stevig geweest met felle woorden over en weer, dat hoorde er een beetje bij. Hoe vaak ik wel niet met een plastic tasje de straat op ben gegaan om nooit meer terug te komen." Tja, daar lijkt nu toch een einde aan te zijn gekomen. Virginia en Peter Jan kregen in zeven jaar tijd twee kinderen samen.