Marcel Prince Charming

De Prince Charming-reünie belooft lekker juicy te worden: Marcel, die deze week met lood in de schoenen moest vertrekken uit de Videoland-datingshow, vond na de opnames alsnog de liefde... bij een andere deelnemer!

Dat maakte Marcel zelf bekend in het Videoland-napraatprogramma Prince Charming Viewing Party van Robbert Rodenburg. 

Marcel is gelukkig in de liefde

Marcel droop afgelopen woensdag verdrietig én licht geïrriteerd af bij Prince Charming. 'Prins' Chris nam op de valreep van de finale afscheid van 'm en koos ervoor om Scott en Jakop er nog even in te houden. Dat kwam als een klap, vooral voor Marcel zelf, die vond dat Chris een fout maakte. Hij hield zich zelfs aanbevolen: als Chris na de opnames alsnog contact zou zoeken, zou-ie dat niet afwijzen. Maar eh... tijden zijn veranderd. Marcel: "Ik eh…gooi het meteen op tafel. Wie het ook is, ik ben aan het daten", onthult hij, uiteraard zonder te verklappen met wie hij het leuk heeft. Maar dat is nog niet alle juice.

Article continues after the ad

Andere Prince Charming-deelnemer

Houd je vast: Marcel datet met iemand die we ook kennen! Het gaat namelijk om een andere Prince Charming-kandidaat. De lovebirds laten er geen gras over groeien. Hij noemt het zelfs al een relatie en de twee vierden vorige maand samen kerst. Cute! Om wie gaat het, Marcel?! Spill the tea! "Wie het is, daar komen jullie nog wel achter in de reünie."

Jakop en Scott


Spectaculaire reünie-aflevering

Komende woensdag zien we wie Chris gaat kiezen - Scott of Jakop - maar dan zijn we er nog niet! Die week daarna krijgen we het echte werk te zien: is Chris nog samen met degene die hij koos, wat is er in de tussentijd gebeurd met de deelnemers en ook vooral: wie vormt er nu een koppeltje met Marcel? In de reünie-aflevering van het eerste Prince Charming-seizoen zat trouwens ook al een dikke plottwist.

Prince Charming is elke woensdag te zien op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.