Geert uit Boer Zoekt Vrouw BZV 2020

Geert was van de meest spraakmakende deelnemers aan het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Deze Brabantse boer werd door de kijkers afgerekend op de manier waarop hij tijdens de citytrip een punt zette achter de prille relatie met Angela. Maar via een omweg heeft hij alsnog de liefde gevonden dankzij zijn deelname aan het datingprogramma. Dat onthult de nuchtere veehouder in een interview op de website van Boer Zoekt Vrouw!
 


Vera

In het interview verklapt boer Geert: “Ik ben nu met Ingrid. (…) Ze had mij gezien en me een aantal weken gevolgd op televisie, in het programma. Ze kon het toch niet laten mij een bericht te sturen. En zo is dat gekomen. Het gaat keigoed.” Hij heeft dan ook geen contact meer met zijn logees uit BzV, hoewel… “Af en toe wel eens met Vera via een appje of zo. Maar dat is ook het enige, voor de rest niks.

Article continues after the ad

‘Zelfverzekerder’

Ondanks de negatieve reacties, had Geert zijn avontuur in Boer Zoekt Vrouw dan ook niet willen missen. “Jazeker, de liefde heeft het gebracht!” Maar dat is niet de enige positieve bijwerking van zijn deelname aan BzV. “Ik ben er ook wel iets zelfverzekerder door geworden”, concludeert de nuchtere Brabander.