Yvon Jaspers in Boer zoekt Vrouw

Goed nieuws voor kandidate Froukje uit het afgelopen Boer zoekt Vrouw-seizoen. Ze viel als eerste af tijdens de logeerweek bij boer Jan, maar cupido heeft nu - met een beetje hulp van Yvon Jaspers - alsnog een voltreffer afgevuurd.

Article continues after the ad

Dat meldde weekblad Privé gisteren en Froukje en Willem - de broer van Yvon - hebben het nieuws al bevestigd!

Froukje en Yvon

Tussen Froukje en Jan, nu gelukkig met Nienke, werd het niets. Toch hield de kandidate contact met Yvon en dat is maar goed ook! Yvon zag in Froukje de perfecte match voor haar broer Willem, die een tijdje daarvoor zijn vrouw verloor, zo verklapte een ingewijde aan Privé. "Willem was pas een maand of twee, drie weduwnaar, maar dat weerhield Yvon er niet van om hem aan Froukje te koppelen."

Verliefd

Yvon zou volgens de ingewijde nog nooit een ex-kandidaat aan iemand hebben gekoppeld na de BzV-opnames, maar voor Froukje maakte ze, mét succes, een uitzondering. "We hebben elkaar inderdaad op een bijzondere manier leren kennen. Het is allemaal nog pril, maar we kunnen zeggen dat het erg goed voelt", vertelt het happy couple, dat er nu samen heerlijk op uit is getrokken. "We genieten ook erg van onze vakantie." Awww: eind goed, al goed voor Froukje! Wat mooi!

Froukje uit Boer Zoekt VrouwFoto: Linelle Deunk/KRO-NCRV