Lucy Hale en Skeet Ulrich

Er lijkt een liefdescross-over te zijn tussen Pretty Little Liars en Riverdale. Niemand minder dan Lucy Hale is namelijk zoenend gespot met FP. Jones oftewel acteur Skeet Ulrich.

Article continues after the ad

Eerder leek het er nog op dat de actrice een relatie had met 'Bachelor' Colton Underwood, maar die 'fling' is blijkbaar alweer over. Deze beelden van PageSix van haar lunchdate met Skeet spreken namelijk voor zich....

Leeftijdsverschil

Hoe leuk dit natuurlijk ook voor ze is, de fans van de twee hebben het toch vooral over het enorme leeftijdsverschil: de 31-jarige Lucy Hale is namelijk zo'n 20 jaar jonger dan haar 51-jarige date. Maar ach, wat maakt het ook uit? "Age is just a number, right?" Als zij het leuk hebben, maakt het voor de rest allemaal niets uit! Overigens hebben ze zelf nog niets gezegd over deze liefdesgeruchten, dus of het meer is dan een 'date' is onbekend.

Weg met de onzekerheid

Er lijken voor de actrice in ieder geval weer betere tijden aan te komen. Lucy Hale lag een aantal jaar geleden nog flink onder vuur nadat ze zichzelf dik noemde in een Instagram-comment. Uit een interview bleek ook waarom: de actrice voelde zich jarenlang niet goed over zichzelf en haar lichaam. Tot een paar jaar geleden. "Dus ik heb eindelijk het gevoel dat ik het laatste jaar comfortabel ben geworden en ben blij met de persoon die ik ben en de keuzes die ik maak", vertelde de actrice uit o.a. de Riverdale-spin-off toen openhartig aan Glamour UK.