Nog geen plannen voor kerstmis? Met dit arrangement van het Plaza Hotel kun je de feestdagen doorbrengen als Kevin uit Home Alone!

Article continues after the ad

Jaloers

Als je in de jaren 90 bent opgegroeid, ben je vast wel een beetje jaloers op de manier waarop Kevin McCallister (Macaulay Culkin) zijn kerst doorbracht in Home Alone 2: Lost in New York. Als we de moordzuchtige inbrekers even buiten beschouwing laten, had hij niets te klagen tijdens zijn verblijf in het Plaza Hotel. Nu kun je deze kerst dankzij datzelfde hotel in de voetsporen treden van Kevin!

Sundae

Daarbij heeft het hotel kosten noch moeite gespaard om het de Home Alone-fans naar de zin te maken. Wannabe-Kevins kunnen zich onder meer verheugen op een verblijf in een chique suite met roomservice, een speciale vertoning van de film, een limotour door New York met alle bekende filmlocaties en talloze Home Alone 2-goodies. De krankzinnige icecream sundae die Kevin op zijn kamer verorbert mag natuurlijk ook niet ontbreken!

Gastoptreden

Uiteraard hangt er wel een prijskaartje aan dit unieke verblijf: de goedkoopste variant van het ‘Live Like Kevin’ arrangement is verkrijgbaar voor 895 dollar. Het is niet bekend of dat met of zonder gastoptreden van Donald Trump is…

Het Live Like Kevin-arrangement is te boeken via de site van het Plaza Hotel