De horrorfilm Happy Death Day draait nog maar net in de bioscopen, maar is nu al een hit. Regisseur Christopher Landon heeft dan ook al plannen voor een vervolg op de kaskraker!

Article continues after the ad

Psychopaat

In Happy Death Day wordt studente Tree (Jessica Rothe) op haar verjaardag vermoord door een gemaskerde psychopaat. Het goede nieuws: nadat ze vermoord is, wordt ze wakker in haar bed. Helaas is het opnieuw haar verjaardag en Tree moet er dan ook alles aan doen om te zorgen dat ze niet opnieuw slachtoffer wordt van de gemaskerde moordenaar!

Tijdlus

Regisseur Christopher Landon hoopt vurig op een Happy Death Day 2. En hij weet precies waar dat vervolg over moet gaan. In een interview onthult hij: “Ik weet wat de tijdlus in de film veroorzaakt, maar ik kan er niet over praten. Dat is geen smoes. Als er een vervolg op Happy Death Day komt, is dat namelijk het verhaal dat ik wil vertellen.”

Succes

Dat dit vervolg er ook komt is niet onwaarschijnlijk. Deze kruising tussen Scream en Groundhog is namelijk nu al een enorm succes. De film draait pas een paar dagen in de bios, maar heeft zijn budget alleen al in Amerika al vijf keer terugverdiend!

Happy Death Day is nu in de Nederlandse bioscopen te zien.