Dat min en min soms een dikke, vette plus is, wordt weer eens goed duidelijk tijdens de Late Late Show van James Corden. Daar zorgen bijzonder vieze hapjes en enkele venijnige vragen tezamen voor vermakelijke televisie!

Article continues after the ad

Modekoningin Anna Wintour is op bezoek bij James Corden en dat mondt uit in een spelletje Spill Your Guts or Fill Your Guts. De spelregels zijn simpel; beantwoord een pijnlijke vraag eerlijk of eet een nachtmerrie-hap. 

Voor Vogue-hoofdredacteur Anna is dat pizza in een bacon-jasje, rechtstreeks afkomstig uit de hoog calorische fastfood-hel. Voor James Corden is dat blijkbaar stierenpenis of boter op een stokje.

Bob in bed

Extra leuk aan het fragment is dat Anna 'emotions are never the new black' Wintour toch echt blijkt te beschikken over een goed gevoel voor humor. En ze éíndelijk antwoord geeft op de vraag of ze met Bob Marley naar bed is geweest.

Ook maakt ze het grootste Wintour-cliché weer waar: de zonnebril is zoals altijd mee. De oplettende kijker spot 'm tussen de culi-verschrikkingen gewoon op tafel. Want je weet tenslotte nooit wanneer in de Late Late Show-studio de zon ineens opdoemt..?!

Bekijk het vermakelijke fragment bovenaan deze pagina.