Het is geen geheim dat de Pixar-films vol zitten met verwijzingen en knipoogjes naar elkaar. Er zijn dan ook verschillende video’s online te zien die de verborgen links onthullen tussen de succesvolle animatiefilms. Met deze video doet Pixar zelf een duit in het zakje!

Article continues after the ad

Scherp oog

In deze video onthult Pixar enkele van hun favoriete easter eggs die verstopt zitten in hun animatiefilms. Sommige zijn vrij makkelijk te spotten, maar je moet wel een heel scherp oog hebben wil je alle subtiele knipoogjes al hebben opgemerkt. In deze vrolijke video blijkt in ieder geval dat de Pixar-films nauw met elkaar zijn verbonden!

Kakkerlak

Zo maakt kokkin Colette uit Ratatouille haar opwachting in Inside Out. Als je tenminste weet waar je moet kijken. De niet al te dapper aangelegde dinosaurus Rex uit Toy Story is even te zien in WALL-E. En over dat knuffelbare robotje gesproken: je bent wel een echte eindbaas als je de kakkerlak in Wall-E herkende uit Ratatouille!

Dit is de eerste video op het YouTube-kanaal van Disney-Pixar waarin de animatiehelden hun favoriete easter eggs onthullen, dus abonneer je op dat kanaal om de volgende lading te zien!