Caroline verlaat Chateau Meiland

Caroline van Eeden, de ex-realityster die met slaande ruzie Chateau Meiland verliet, moet opnieuw onder het mes. Ze laat haar Insta-volgers alvast weten dat ze de komende tijd misschien wat meer afwezig is!

Article continues after the ad

"Ik word volgende week aan mijn andere heup geopereerd...", laat Caroline aan haar volgers weten. Die steken haar een hart onder de riem en wensen d'r een spoedig herstel toe.

Onder het mes

Ze heeft al eerder een heupoperatie moeten ondergaan. Deze nieuwe ingreep is "uitgesteld, maar zo nodig!", schrijft Caroline. "Ik ga proberen jullie op de hoogte te houden, maar mocht het wat stiller zijn dan weten jullie waarom!"

Heupproblemen

Caroline heeft al langer last van haar heupen. Het werd zelfs 'gebruikt' om haar Chateau Meiland-vertrek mee te verklaren. Wat we toen nog niet wisten, is dat ze niet alleen door haar gezondheidsproblemen Frankrijk verliet. Nee, ze kreeg het ook flink aan de stok met Meiland-dochter Maxime en moest later terugkomen om een nep-scène op te nemen. Dat dit allemaal in Martien Meilands juicy biografie belandde, deed best veel pijn bij Caroline