In de komedie The First Wives Club vinden Goldie Hawn, Bette Midler en Diane Keaton weer levenslust door wraak te nemen op hun overspelige mannen. De ‘girl power’-classic krijgt binnenkort een remake, maar dan als serie!

Article continues after the ad

De serie wordt geschreven door Tracy Oliver (Girls Trip), en volgt de grote lijnen van de originele film. Drie vriendinnen ontmoeten elkaar na lange tijd, en ontdekken dat hun echtgenoten hen allemaal het leven zuur maken. Samen nemen ze wraak, en blazen ze hun band nieuw leven in.

Drie keer is hopelijk scheepsrecht

Vorig jaar was er al sprake van een serie over de vrouwenclub. Alyson Hannigan (Bufffy The Vampire Slayer, How I Met Your Mother), Megan Hilty (The Good Wife) en Vanessa Lachey (Fantastic Four) zouden de drie boze dames spelen, maar de pilot werd afgeschoten.

Daarna scheen Netflix interesse te hebben in een nieuwe First Wives Club, hoewel Goldie Hawn over díe versie zei dat het script niet goed genoeg was. Nu probeert Paramount Network het alsnog!

The First Wives Club is in ontwikkeling bij het Amerikaanse Paramount Network, dat nu nog bekendstaat als Spike TV, maar in 2018 een rebranding krijgt. Of dat ook betekent of de serie automatisch in Nederland te zien is op Spike TV is helaas nog niet duidelijk.