We hoeven misschien tóch nog geen afscheid te nemen van Jack Sparrow en zijn vrienden en vijanden. Volgens producent Jerry Bruckheimer is Pirates of the Caribbean nog niet dood en behoort een zesde film tot de mogelijkheden.

Article continues after the ad

Ook al deed de vijfde film het minder goed in de box office, volgens Jerry was het allesbehalve een flop. In een interview met Yahoo Movies zegt hij: “Het was de vijfde film in een reeks die we maken in een markt die in de problemen is.” Bruckheimer denkt dat de hele filmindustrie in een magere tijd zit en dat Pirates 5 meer geld had binnengeharkt in de gouden tijd van films. 

Hij zegt: “Ik hoop dat we door kunnen gaan met het maken van de films. We zijn nu vooral druk met de promotie van het vijfde deel op dvd, dus we moeten nog even afwachten. Hopelijk is Pirates 5 net zo succesvol als de andere films op dvd en dan kunnen we daarna bekijken welke richting we uit zullen gaan.”

Pirates Of The Caribbean 5 - Salazar's Revenge, verschijnt op 5 oktober op dvd. Tot die tijd valt je honger te stillen met onder andere deze deleted scene.