Coach Lil’ Kleine zette twee van zijn kandidaten gisteren tijdens de Voice-Battles voor het blok. Hun gezamenlijke optreden was zó goed, dat hij de twee, Laura en Collin, aanbod om als duo verder te gaan. En… dat liep uit op een anticlimax.

Article continues after the ad

Dachten we even dat het na die nipple slip van een paar weken terug niet ongemakkelijker kon, nou, wel dus! Laura en Collin kregen van elke coach het commentaar dat ze samen héél goed klonken. Na die fantastische Band-battle van vorige week misschien wel de beste performance tot nu toe! Zij zong deels in het Nederlands en hij in zuiver Engels. Dat klonk zo:
 

 

Awkward…

Coach Lil’ Kleine kwam dus met een, euhm, interessant voorstel. Hij wilde er zelfs de Voice-regels voor veranderen! Kleine zei dat hij écht geen voorkeur had en dat Collin en Laura allebei door mochten, maar dan moesten ze wél verder als duo.
 

Nope

Maar… daar voelden ze allebei niets voor. Ook al klonk het zo geweldig; op persoonlijk vlak was er geen match. Laura zingt liever in het Nederlands en Colin in het Engels dus dat was al een soort teken aan de wand. Wie er dan toch doorging? Colin! Hij kreeg uiteindelijk de voorkeur van coach Kleine.
 

De andere topbattle van de avond was die van band Navarone tegen zangeres Sanne. 

 

 

The Voice gemist? Kijk alle battles van de avond hier terug.