Martien uit Chateau Meiland bij gala Televizier Ring 2020

Enkele weken geleden werd Martien Meiland door Radar genomineerd voor een Loden Leeuw in de categorie ‘Irritantste BN’er in een reclame’. Vanavond mocht de ster uit Chateau Meiland deze weinig eervolle prijs ook daadwerkelijk in ontvangst nemen!

Bingo!

Martien Meiland dankte zijn nominatie voor de Loden Leeuw aan zijn optreden in de Vriendenloterij Bingo-reclames. Hierin gooit de Chateau Meiland-ster zijn kenmerkende maniertjes in de strijd om loten te verkopen. Maar voor veel Nederlanders (waaronder het orakel Angela de Jong) vormen de spotjes blijkbaar het ultieme zapmoment!
 


‘Een hele eer’

Hoewel Martien Meiland in eerste instantie niet wilde reageren op de nominatie voor Irritantste BN’er, liet hij zich bij de uitreiking van zijn sportiefste kant zien. “Wat leuk! Fantastisch! Geweldig!”, jubelde de excentrieke kasteelheer. Spijt heeft hij dan ook niet. “Ik vind het een hele eer en ik zet hem naast de Televizier Ring”, verklapte hij aan Antoinette Hertsenberg. Eén ding moet je Martien nageven, het leverde wel weer mooie televisie op!
 

Article continues after the ad

Stemmenkanon

Martien Meiland nam het in de categorie ‘Irritantste BN’er’ op tegen Andy van der Meijde en Paul Haenen. Zij maakte echter geen schijn van kans tegen de spraakmakende realityster: Martien ging met maar liefst 45 procent van de stemmen aan de haal!