Ferri Somogyi, Alleskunner

Met nog maar een week te gaan tot de ultieme ontknoping waagden de overige BN'ers zich vanavond in De Alleskunner VIPS opnieuw aan diverse spelletjes. Helaas blijkt niet iedereen overal een talent voor te hebben...

Article continues after the ad

We weten namelijk wel wie we onze calorieën niet laten tellen...

1000 calorieën op je dienblad

Na twee opdrachten waarbij zangeres Lisa Michels en voormalig Miss Nederland Denise Speelman het spel moesten verlaten, waagden de overige twaalf fanatieke BN'ers zich vanavond ook aan... calorieën tellen. "Jullie mogen pakken wat je wil. Alleen moet je een beetje op je dieet letten. Je moet precies 1000 calorieën op je dienblad verzamelen. De eigenaar van de lunch die daar het verst vanaf zit, verliest de opdracht", aldus voice-over Frank Lammers.

Personal trainer

Nou, a piece of cake óf eitje voor Ferri Somogyi, denkt ie zelf. "Je zal het niet zeggen", maakt hij zijn concurrent Charly Luske even bang. "Ik ben personal trainer geweest in Los Angeles en daar zat ook nutrition bij." Of hij daar echter nog wat van weet, is de vraag... "Ik had het vroeger allemaal in mijn hoofd zitten, maar ik ben het kwijt."

Geen Alleskunner

En dat is nog zacht gezegd: twee ontbijtkoekjes, een jus d'orange, diverse plakken kaas en een appel. Wat blijkt? Meer dan 2000 kilocalorieën! Jammer-de-bammer, dat betekent dus einde verhaal voor de GTST-acteur. Frank Lammers kan het niet laten om het even in te peperen. "Beste Ferri, moeilijk voor te stellen dat jij personal trainer bent geweest. Als het op eten aankomt, weet jij geen maat te houden. Ferri nice om je hier te hebben, maar een Alleskunner ben je zeker niet."

Wie die Alleskunner echter wel wordt, zien we volgende week. Deze BN'ers strijden nog: Chatilla van Grinsven, Jody Bernal, Sem van Dijk, Marvy Rieder, Charly Luske, Maxim Froger en Jeffrey Wammes.

De Alleskunner VIPS is iedere vrijdag om 21.55 uur te zien op SBS6. Bekijk hier de aflevering terug.