Gordon nam gisteravond afscheid van zijn zangcarrière tijdens een afscheidsconcert in het Concertgebouw Amsterdam. Daarbij waren behoorlijk wat BN’ers aanwezig, maar hoe goed kennen ze de discografie van Goor eigenlijk?

Article continues after the ad

Trots

Gordon vertelde gister in RTL Live nog trots dat er die avond tachtig bekende Nederlanders bij zijn afscheidsconcert zouden zijn. PowNed was daarom wel benieuwd wat de top drie favoriete Gordon-nummers onder de sterren is. Maar dat liep anders dan verwacht...

"Ehhh..."

Het was zelfs een beetje pijnlijk. Zo kwam Bridget Maasland aanvankelijk niet verder dan Never Nooit Meer en Kon Ik Nog Maar Even Bij Je Zijn. “Heeft ‘ie nog meer nummers?!“ zei ze lachend. Alleen Dries Roelvink wist er drie op te noemen. Bekijk de video hierboven!

25 jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde

Een schrale troost voor de échte fans van Gordon: het afscheidsconcert is binnenkort te zien op televisie. Op 4 december om 20:00 zendt RTL de registratie van 25 jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde uit. En deze wordt nog een keer herhaald op 24 december na de kerstspecial van All You Need Is Love.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!