Angela de Jong

Vandaag was het dan zover: de comeback van de 5 Uur Show! Helaas voor de dagelijkse talkshow keerde ook uitgerekend vandaag Angela de Jong terug achter haar toetsenbord. “The bitch is back”, waarschuwde de televisierecensente haar lezers al. En dat bleek geen loze waarschuwing! De langverwachte terugkeer van de 5 Uur Show werd compleet door de mangel gehaald door de televisiecolumniste!
 


‘Verveelde tieners’

Angela de Jong heeft geen goed woord over de revival van de talkshowklassieker. “Hoe urgent is dit? En wie denken de makers dat er voor het scherm zitten? Een stel verveelde 16-jarigen die Netflix uit hebben?”, vraagt de columniste zich bijvoorbeeld af tijdens het interview met Catherine Keyl.

Pijnbank

Maar niet alleen de inhoud werd op de pijnbank gelegd door Angela de Jong. Ook de techniek liet behoorlijk te wensen over. Zo viel een interview op afstand compleet in het water: “Je zou toch verwachten dat ze in zo’n eerste aflevering de boel goed op orde hebben. Maar nee, de verbinding haperde zo erg dat ik me afvraag of het programma daarna nog kijkers over had”, schrijft de AD-columniste. Mocht de 5 Uur Show inderdaad een flop zijn, dan haalt Rob Goossens met terugwerkende kracht toch nog zijn gelijk!

Article continues after the ad