Fotograaf
Rámon Verkoeijen op Instagram
Sylvie Meis

3FM-DJ Rámon Verkoeijen keek eens even goed naar de schitterende trouwfoto’s van Sylvie Meis en haar (boze) echtgenoot. Wat hij vond was niet mals… Een halve rimpel!

Op Instagram plaatste de DJ een ‘story’, waarin hij wijst naar een ‘Photoshop-foutje’. Sylvie poseert als een Disney-prinses, maar een paar rimpels op de foto houden wel héél abrupt op!

Article continues after the ad

Waar Rámon precies op doelt blijft een beetje onduidelijk… Photoshop? Wil hij beweren dat de trouwfoto’s van Sylvie níet helemaal puur natuur zijn? Zijn er mensen die níet zo op hun trouwfoto staan? Of misschien heeft Sylvie juist opdracht gegeven om een halve rimpel in te voegen, om ons beter over onszelf te laten voelen? Zo is Sylvie!

Sylvie Meis is getrouwd!

Het huwelijk van Sylvie Meis en Niclas Castello is hét hot topic op showbizz-gebied. Het stel is al weken met het huwelijk bezig, en Sylvie nam ons via Instagram zelfs mee op de slopende voorbereiding én op huwelijksreis! Castello zelf had trouwens helemaal geen zin in al die aandacht, en wilde zelfs niet gefotografeerd worden.