Vorige maand dropte Modern Family een gigantische bombshell die ons deed sidderen: er gaat iemand dood in seizoen 10. Opa Jay leek het gedoodverfde slachtoffer maar we kunnen 'em toch van de kill list schrappen.

Alex-actrice Ariel Winter heeft namelijk haar mond voorbij gepraat in een interview met Cinemablend, waarin ze de hype-trein nog eens extra opvoert. "Het is een personage waarvan we het allemaal erg verdrietig zouden vinden als 'ie doodgaat, maar het is géén ouder personage."

Wat doe je met ons, Ariel?! We weten nu natuurlijk nog steeds niks, nada, noppes. Maar Jay gaat zo goed als zeker niet dood. Ze hint duidelijk op een ander, iemand waarvan we het niet verwachten. Amerikanen kunnen momenteel al genieten van seizoen 10 - mogelijk de laatste reeks in de serie. Het duurt nu echt niet lang meer voordat we meer weten. 

Phil?

Een andere doodskandidaat is natuurlijk Phil Dunphy, gespeeld door Ty Burrell. Hij is degene met de meeste acteerklusjes naast Modern Family en mocht seizoen 10 niet het laatste seizoen zijn, wil hij misschien toch verder met zijn carrière? Time will tell...

Tot die tijd kijken we alvast met weemoed terug naar de huidige cast en hoeveel de familie wel niet is veranderd. Het is ook wel weer wrang; één van deze Dunphy's, Pritchett's of Delgado's gaat de pijp uit.

Article continues after the ad