Eerder dit jaar rukte Videoland abrupt alle seizoenen van Grey's Anatomy van hun streamingdienst maar wees niet getreurd: begin 2019 kun je weer veel te knappe dokters kijken. Yass!

Article continues after the ad

Tijdens een Instagram-Q&A, of all places, maakte Videoland bekend dat de show er begin 2019 weer in zijn geheel op staat. Vermoedelijk nog zonder het gloednieuwe seizoen 15, dat in Amerika momenteel loopt. Als we hoofdrolspeelster Ellen Pompeo moeten geloven is het een van de laatste seizoenen.

    

Zwijmel

Seizoen 15 zit weer volgepropt met knappe nieuwe dokters. Ook wandelt er tegenwoordig een heuse Ortho God door de gangen van Grey Sloan Memorial. Vermoedelijk komt Net5 ook ergens volgend jaar met die nieuwe afleveringen op de proppen, maar dat is nog niet zeker. Hopelijk maken ze er niet weer zo'n shitshow van als eerder dit jaar, toen ze opeens stopten met de uitzendingen.

Calzona

Voor de echte fans is er nóg meer goed nieuws. Sara Ramirez wil namelijk dolgraag terugkeren in Grey's als dokter Callie. Nu maar hopen dat ook Arizona haar doktersjasje uit de kast wil trekken en dan hebben we een Calzona-reunie te pakken!