Ali B en Waylon

Dat de coaches van The Voice het lang niet altijd met elkaar eens zijn, mag duidelijk zijn. Wat heet: er ontstaan regelmatig verhitte discussies! Zoals laatst tussen Ali B en Waylon. RTL-programmadirecteur Peter van der Vorst komt met een reactie.

Ruzie tussen Ali B en Waylon in The Voice

De verhitte discussie tussen Ali B en Waylon tijdens de opnames van The Voice of Holland kan je bijna niet ontgaan zijn! Het begon allemaal met Albert Verlinde, die stelde dat de coaches met elkaar op de vuist waren gegaan. Ali B ontkende dat. Wel was er dit filmpje waaruit bleek dat het er in ieder geval wel degelijk enorm heftig aan toe is gegaan tussen de twee coaches, al zagen we inderdaad niemand klappen uitdelen.

 

Article continues after the ad

 

Voice-coaches hebben het met elkaar opgelost

We kunnen ons voorstellen dat Peter van der Vorst regelmatig met zijn handen in het haar zit. Wat moet-ie aan met al die kibbelende The Voice-coaches? In een reactie aan RTL Boulevard laat hij weten wat hij van de aanvaring tussen Ali B en Waylon vindt. De RTL-programmadirecteur stelt dat de ruzie een paar maanden geleden speelde. Meteen na het akkefietje hebben de coaches het met elkaar opgelost. Peter heeft daarna nog wel met Ali B gesproken, maar wil geen uitspraken doen over dat gesprek.

Met The Voice en het enthousiast ontvangen Vrienden van Amstel Live was het een muzikaal weekend! Wil je vandaag ook nog wat leuks te luisteren hebben? Check dan vooral onze nieuwe podcast! In Bankplakkers bespreken we alles wat er op streamingdiensten te zien is, zodat jij precies weet wat je moet kijken.