Peter Gillis en Nicol uit Familie Gillis: Massa is Kassa

De realityserie Familie Gillis: Massa is Kassa, over de selfmade miljonair Peter Gillis, gaat verder. De familie neemt ook nu weer het stokje over van Chateau Meiland op de maandagavond. In de eerste aflevering zijn we meteen getuige van een flinke shopping spree van Peter én van Nicol.

Familie Gillis: Massa is Kassa is terug

Corona of niet, er is alsnog genoeg te beleven met de familie Gillis! In de eerste aflevering van het derde seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa zagen we bijvoorbeeld hoe de familie er alles aan doet om de vakantieparken netjes te houden. Of nou ja… het zijn natuurlijk vooral Peter en Nicol die de boel in goede banen moeten leiden. Als het park weer opengaat voor gasten moet alles tiptop in orde zijn. Anders wordt Peter natuurlijk foxwild!

Peter Gillis wordt foxwild van auto's

Ook waren we in deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa getuige van een shopping spree van Nicol – zelfs als de zaken wat minder gaan, moet geld rollen. Dat motto is ook Peter op het voluptueuze lijf geschreven. Hij kon het bijvoorbeeld niet laten om toch weer even naar auto’s te gaan kijken… Peter liet zijn oog vallen op een nieuwe Rolls-Royce, maar lijkt uiteindelijk ook wel zin te hebben in een Ferrari. Hij koopt ze uiteindelijk allebei. Het prijskaartje bedraagt een dik miljoen, maar dat is uiteraard een ‘investering’.

Article continues after the ad

peter gillis familie gillis massa is kassa ferrari

Dat Peter geen vreemde is bij de autodealer blijkt wel uit het feit dat deze een schaal worstenbroodjes laat aanrukken. Peter laat ze echter aan zich voorbijgaan: hij is nog op dieet! Ongetwijfeld horen we daar in de volgende aflevering meer over.

De Familie Gillis: Massa Is Kassa seizoen 3 is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.