Peter R. de Vries staat niet afwijzend tegenover het idee om geroast te worden. Dat verklaarde de misdaadjournalist onlangs tegen het AD.

Article continues after the ad

Anouk

The Roast van Gordon was met 464.000 kijkers het best bekeken programma uit de geschiedenis van de Nederlandse Comedy Central. De zender was er daarom snel bij om een vervolg aan te kondigen. Het AD vroeg aan zijn lezers wie zij graag de volgende keer geroast zien worden. Misdaadjournalist Peter R. de Vries gaat voorlopig aan kop, op de voet gevolgd door presentator Albert Verlinde. Ook Dave Roelvink en Anouk worden genoemd, maar die leveren een stuk minder stemmen op.

Snoeihard

Reden genoeg voor de krant om eens voorzichtig te vragen of Peter R. De Vries het ziet zitten om geroast te worden. Verrassend genoeg staat de De Vries hier niet afwijzend tegenover: “Als ik word gevraagd, ga ik de aflevering met Gordon eerst bekijken om te zien hoe het eraan toe gaat.” De snoeiharde grappen zijn in ieder geval geen reden om te weigeren. “Ik ben wel wat gewend”, aldus de misdaadjournalist tegenover het AD. Dat komt goed uit, want meester-roaster Peter Pannekoek gaf eerder deze week al aan dat Peter R. de Vries voor de volgende editie bovenaan zijn verlanglijstje staat!