Peter R. de Vries

Peter R. de Vries in de bioscoop: een combi die we zelf in geen honderd jaar hadden kunnen bedenken. Toch gaat het binnenkort gewoon gebeuren. Peter scoorde een rol in De Grote Sinterklaasfilm.

Article continues after the ad

Het blijft vooralsnog dus in 'Hillywood' in plaats van Hollywood, al heeft Peter ook daar al een soort van ervaring. Hij was betrokken bij de Amerikaanse verfilming Kidnapping Freddy Heineken, gebaseerd op Peters Heineken-boek. Niemand minder dan Anthony Hopkins speelde Freddy Heineken. 

Wie speelt Peter?

Distributeur WW meldt in De Telegraaf dat Peter een sprekende rol heeft in De Grote Sinterklaasfilm. Geen lullige cameo dus! De alleskunner van RTL Boulevard speelt een rechercheur. Helaas zit 'ie niet in de trailer.


Waar gaat de film over?

In De Grote Sinterklaasfilm moet de Sint (Bram van der Vlugt) noodgedwongen zijn kasteel verlaten omdat 'ie denkt dat het gebouw op instorten staat (blijkt niet zo te zijn). Samen met de Pieten wijkt hij uit naar een camping. Iedereen in paniek. Chaos alom. Hoe gaan ze ooit uit deze shitshow komen? Aan de trailer te zien is het verder gewoon een supervrolijke kinderfilm inclusief musical-intermezzo's én Erica Terpstra als burgemeester. 

De Grote Sinterklaasfilm draait vanaf 7 oktober in de bioscopen!