Peter R. de Vries

Even géén ongemakkelijke momenten of hevige discussies voor misdaadverslaggever Peter R. de Vries in RTL Boulevard. Gisteren voegde hij namelijk gewoon wéér een nieuwe job toe aan zijn cv: model!

Article continues after the ad

Peter stond al bekend als alleskunner vanwege zijn vele (oud)jobs. Verslaggever, schrijver, presentator, programmamaker, politicus en dan had 'ie tot voor kort ook nog een eigen advocatenkantoor (waar hij inmiddels is uitgestapt). Na gisteren voegen we daar gewoon weer een nieuwe professie aan toe: zonnebrilmodel!

Snelle planga

Peter zat gisteren weer eens in RTL Boulevard en presentatrice Marieke Elsinga had wel zin in een gebbetje. Ze besprak samen met fashion-koningin Nikkie Plessen welke zonnebrillen je deze zomer moet inslaan om er kek bij te lopen. Toen Marieke een Gucci-zonnebril in handen kreeg, kon ze het niet laten: "we zouden toch prima kunnen kijken of deze Gucci leuk staat bij Peter?"

Pornosnor

En dat was inderdaad prima. Meer dan prima zelfs. Peter veranderde plotsklaps in een man met Hollywood-allure. "Nou, maar dit stáát!", zegt Nikkie verbaasd. "Jij mist nu eigenlijk nog je snor van vroeger en dan was je gewoon helemaal af!"


Uit de oude doos: Peter mét snor