Peter R. de Vries in RTL Boulevard

Na al dat zware onderzoekswerk, ergernissen uiten en zijn ongezouten mening geven, moet misdaadverslaggever Peter R. de Vries natuurlijk ook een beetje stoom af blazen. Dat doet hij door te wielrennen, zo onthult hij in een interview met de Volkskrant. En wat zien we daar? Een tattoo!

Article continues after the ad

Het is een vrij onthullend interview! Journaliste Nathalie Huigsloot vraagt namelijk ook of Peter een beetje rekening houdt met de 'bulge' in zijn wielrenbroek. "Dat je denkt: het moet er wel een beetje goed gevuld uit zien, zeg maar." Eeuhm... TMI, Volkskrant, TMI!

Wielrennen

Wielrenfanaat Peter houdt zich daar niet zo mee bezig. "Nee joh, welnee. Het tekent bij een wielrenbroek ook allemaal niet zo sterk af als bij een schaatspak." Waar hij zich wél mee bezighoudt: of zijn sokken een beetje matchen met zijn wielrenkleding. "Ik heb wel vrij veel outfitjes in allerlei kleuren. Ook speciale wielrensokken waardoor ik kan zorgen dat het een geheel is. Ik stap niet op de fiets met sokken die niet harmoniëren met mijn broek en mijn shirt. Mijn handschoentjes heb ik ook in bijpassende kleuren. Dat klinkt allemaal super ijdel, maar je trekt ’s ochtends toch ook niet zo maar van alles bij elkaar aan."

Tattoo

Sommige BN'ers gaan al zó lang mee, dat je je afvraagt: is er iets dat we nog niet weten over die persoon? Van Peter dachten we ook al vrij veel te weten, maar op de foto die De Volkskrant publiceert, zien we een grote tattoo op Peters kuit! 'Someone Who Is Just Like You', staat er, met daaronder de naam 'Kelly'. Wie is Kelly? Nou, dat is Peters dochter, hieronder te zien. 

 

Dwangmatig

Daarnaast doet Peter en passant ook nog even een andere onthulling. Hij is een beetje dwangmatig. Dat uit zich bijvoorbeeld tijdens het fietsen. "Als ik zeg: ik ga 75 kilometer fietsen, dan mag het wel meer zijn, maar niet minder." En als het dan tóch minder is, gaat hij gerust nog een extra rondje fietsen. "Stel, ik kom weer bij mijn huis aan en er staat 74 kilometer op de teller, dan rij ik nog even een blokje om zodat ik die 75 echt gehaald heb." En daar krijgt hij wel een killerbody voor terug. "Vanaf mijn 8ste jaar sport ik al vrij fanatiek en op een – nou ja – vrij goed niveau, dus ik ben zo fit dat ik met iedereen die twintig jaar jonger is de strijd wel aandurf."