Peter R de Vries, RTL Boulevard

Wij als ‘normaal publiek’ wisten gisteren pas dat Erica Meiland een nieuwe vlam heeft. Maar wat blijkt? Peter R. de Vries was al langer op de hoogte van de man die Erica’s hart sneller doet kloppen: privédetective Sander van Betten.

In RTL Boulevard vertelde de misdaadverslaggever dat hij Sander al langer kent. “Sterker nog: hij heeft mij verleden week al een mailtje gestuurd waarin hij dit nieuws verklapte, maar ik heb het heel discreet voor me gehouden.” 

Ontmaskerd

TV-kenner Rob Goossens zegt tegen Peter dat het niet de bedoeling was dat hij het voor zich hield. “Hij wilde gewoon dat jij hier meteen naartoe zou rennen!” Rob vertelt namelijk dat Sander wel héél graag ontmaskerd wilde worden als Erica’s nieuwe bae.

Article continues after the ad

Als je gaat terugkijken op z’n Instagram en Twitter… Hij heeft echt zijn uiterste best gedaan om ontdekt te worden. Je ziet al máánden berichtjes dat hij iets plaatst dat naar Erica herleid zou kunnen worden.Ze hebben het al maanden erg leuk met elkaar

‘Handige opsodemieter’

Ondanks deze stiekeme onthullingen is het volgens Peter een vakman. “Ik heb hem dus leren kennen als privédetective. Sander was echt een heel handige opsodemieter als wij een moeilijke klus hadden.” Als Peter en zijn medewerkers zich ergens naar binnen moesten lullen, stuurden ze Sander. “Hij kwam áltijd binnen en bij de Meilandjes is hem dat ook gelukt.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: