Peter R. de Vries van RTL Boulevard bij Beau

Peter R. de Vries was vanavond te gast bij Beau. Daar schoof hij aan onder meer aan om te praten over de spraakmakende overval op een waardetransport in Amsterdam. Maar natuurlijk stak de misdaadverslaggever ook zijn mening over andere zaken niet onder stoelen of banken. Zo bleek De Vries bepaald geen hoge pet op te hebben van zijn collega’s van de afdeling Royalty…

Omstreden interview

In de talkshow van Beau kwam al snel het omstreden interview met prinses Diana uit 1995 ter sprake. Deze week bleek dat BBC-verslaggever Martin Bashir documenten had vervalst om haar te verleiden tot een televisie-interview. “Dit zijn natuurlijk rattenstreken van de bovenste plank”, stelde Peter R. de Vries. “Het wordt tijd dat we die royaltyverslaggeving eens wat minder serieus gaan nemen.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Article continues after the ad


Korrel zout

Volgens de misdaadjournalist (en showstopper van Make Up Your Mind!) moeten we verhalen over het koningshuis met een flinke korrel zout nemen. “Zogenaamd weten ze precies wat er binnen die paleismuren gebeurt. Driekwart of negentig procent daarvan zijn gewoon verzinsels”, aldus Peter R. de Vries. Dat belooft nu al een ongemakkelijk weerzien met de royaltyverslaggevers in de studio van RTL Boulevard. Hoewel het natuurlijk niet de eerste keer zou zijn dat hij uithaalt naar zijn collega’s van de showbizzrubriek.