Peter R. de Vries

Peter R. de Vries is al jaaaaren een vast gezicht in RTL Boulevard en ondanks dat, wordt de misdaadverslaggever alsnog wel eens verrast door het showbizznieuws. Zo ook gisteren, toen hij meet grote verbazing naar een item over Gordon zat te kijken. "Non-nieuws."

Article continues after the ad

Peter zat in de show van gisteren om toelichting te geven bij oprukkende fraude rondom vaccinaties. Oplichters doen zich dan voor als Team Thuiszorg of als de GGD en bieden een vaccinatie aan. En dan moet je - jawel - nog wel even een tikkie betalen. Dikke oplichting natuurlijk, het vaccin is gratis. Nou, de overgang kon niet groter! 

Gordon vs Gerard

De fittie tussen Gerard Joling en Gordon en zijn hondje, met allerlei heftige beschuldigingen en 'Goor' die een advocaat op de zaak zet, kwam direct daarna aan bod. Niet gek voor een show als Boulevard, daar loopt keiharde crime en sappig BN'er-nieuws dwars door elkaar heen. Toch schrok Peter ervan. "Dit was de komkommer van het jaar tot nu toe, of niet?"

'Non-nieuws'

De kijker werd opgescheept met lange stukken tekst die in beeld kwamen. Gordons volledig Insta-statement kwam integraal op de beeldbuis. "Lieve kijker, bent u er nog? Het lijkt wel radio!", verontschuldigde presentator Eddy Zoëy zich. Hierna kwam Aran Bade nog even aan het woord. De verslaggever nam contact op met Geer en Goor en gaf wat duiding. Peter was not impressed. "Dit item komt volgens mij heel hoog binnen in de top 10 van non-nieuws binnen Boulevard."

Nieuwe award

Hier ziet co-host Rick Brandsteder dan weer een nieuw itempje in! "Die award gaan we in het leven roepen."