Peter R. de Vries in RTL Boulevard

De altijd uitgesproken misdaadverslaggever Peter R. de Vries zat zich gisteren groen en geel te ergeren aan een gesprek in RTL Boulevard. Het programma liet imagodeskundige Zabeth van Veen aan het woord maar volgens Peter kwam er louter "bullshit" uit haar mond.

Article continues after the ad

Aanleiding om deze Zabeth, door media veelvuldig opgevoerd wanneer het om het imago van een BN'er gaat, uit te nodigen, was het recente onderzoek onder 100.000 Nederlanders over Marco Borsato. Zijn imago zou vooral onder vrouwen zijn gekelderd na zijn burn-out en buitenechtelijke avontuur. Peter kon het niet uitstáán! 

Marco Borsato

Ergernissen

"Je wil toch liever geassocieerd worden met de ideale schoonzoon die hij was als merk", legde Zabeth uit. "Hij was dat redelijk en nu is het een vreemdganger die ook overspannen kan worden en verkeerde keuzes heeft gemaakt op zakelijk gebied en een vrouw die hem altijd gesteund heeft laat vallen voor een slippertje. Of tien." Peter kon zich overduidelijk totáál niet vinden in deze wijsheden en greep in.

Bullshit!

Hij fakkelde het item genadeloos af. "Jongens, mag ik zeggen dat ik dit ongelooflijke bullshit vind wat zij zegt? Ze weet er helemaal niets van. Ik vind het echt zo verschrikkelijk." Presentator Eddy Zoëy leek het ook een gevalletje 'open deuren intrappen' te vinden en reageerde sarcastisch: "jij vond het heel verrassend toch?"