Ook Matthijs van Nieuwkerk en Lil’ Kleine staan op de hitlist

The Roast of Gordon was zo’n succes, dat Comedy Central de volgende dag al een vervolg aankondigde. Uiteraard is nog niet bekend wie er dan geroast wordt, maar Peter Pannekoek heeft al een verlanglijstje gemaakt.

More content below the advertising

Gestrekt been

In een interview op LINDAnieuws blikt terug op The Roast of Gordon van afgelopen dinsdag. Het Nederlandse debuut van The Roast werd over het algemeen razend enthousiast ontvangen, niet in de laatste plaats doordat de roasters zich niet bepaald inhielden. Vooral Peter Pannekoek ging er met gestrekt been in. Maar zijn harde grappen kwamen ook op kritiek te staan. “Ik kreeg reacties van mensen die vonden dat ik het woord ‘welvaartskanker’ niet had moeten gebruiken. Dat is natuurlijk hun goed recht, maar ik vind: hoe naarder iets is, hoe meer je op zoek moet naar de humor”, aldus Pannekoek.

Verlanglijstje

Comedy Central liet al snel weten volgend jaar wil een roast te willen organiseren en uiteraard hoopt Pannekoek ook dan weer van de partij te zijn. Hij heeft zelfs al een verlanglijstje gemaakt! De comedian zou het liefst Peter R. de Vries roasten. Ook Matthijs van Nieuwkerk, John de Mol en Lil’ Kleine mogen wat Pannekoek betreft aan het spit. De rapper is misschien niet de meest voor de hand liggende keus, maar wij kunnen er ons er best iets bij voorstellen. Dan is Pannekoek namelijk niet meer de enige die de hele avond grappen over zijn lengte moet aanhoren!

Het volledige interview met comedian Peter Pannekoek lees je op LindaNIEUWS.

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.