Fotograaf
Brunopress
Peter Pannekoek

Er valt vanavond genoeg te lachen met alle oudejaarsconferences op tv. Netflix doet er morgen een schepje bovenop: vanaf 1 januari zijn Peter Pannekoek en Alex Ploeg te zien op Netflix.

De voorstelling Later was alles beter van Peter was het afgelopen jaar een van de best bezochte en gerecenseerde theatervoorstellingen van Nederland. De show werd zelfs bekroond met de Neerlands Hoop-prijs, eentje die alleen de theatermakers krijgen met het grootste toekomstperspectief. Ook Alex deed het goed met zijn show Ultimatum, hij ging met een nominatie naar huis.

Luie vrouwen

Peter, die eerder Johnny de Mol keihard mocht roasten, vraagt zich vooral af in wat voor tijd wij allemaal leven. Zijn show gaat over veranderende tijden, macht, #MeToo, nieuwe verhoudingen tussen man-vrouw. Zo beweert hij dat vrouwen lui zijn en daarom slecht zijn in bed. “Jullie doen helemaal niets!”

Article continues after the ad

Park-hipster

Alex Ploeg, die je kan kennen van sketchshow Klikbeet en Comedytrain, steekt vooral de draak aan met zichzelf. Hij ziet wel een groot verschil tussen zijn lichaam en die van de park-hipsters.

Netflix maakte eerder al bekend dat er veel meer Nederlandse cabaretiers op hun streamingdienst komen. Zo kan je vanaf 1 januari ook Kees van Amstel, Jochem Myjer en Arjen Lubach zien!