Peter Jan Rens en partner Virginia van Eck

Peter Jan Rens en Virginia van Eck hebben weekblad Privé laten weten dat ze hun relatie verbroken hebben. De scheiding is zelfs al aangevraagd. Naar verluidt gaat het stel uit elkaar omdat Virginia verliefd is geworden op een ander!

Peter Jan Rens en Virginia zijn over en uit

Peter Jan Rens en Virginia van Eck trouwden in 2017 en lieten alles vastleggen op camera voor de realitysoap Doen ze 't of Doen ze 't Niet? In de jaren daarna kreeg het stel twee kinderen: dochters Djelisa en Djanina – waarover helaas geen show meer werd gemaakt. Privé meldt (via De Telegraaf) dat het inmiddels echter over en uit is tussen Peter Jan en Virginia. Aangezien het stel alweer zeven jaar samen was, wijdt het weekblad de breuk aan de zogenoemde seven year itch… Geruchten over de breuk deden echter al langer de ronde, mede dankzij veelzeggende Facebook-berichten van Virginia.

Is Virginia verliefd geworden op een ander?

De relatie tussen Peter Jan en Virginia leek altijd al enigszins tumultueus te zijn. Zo waren er natuurlijk de torenhoge schulden van Meneer Kaktus en beweerde Emile Ratelband bijvoorbeeld dat Virginia haar man fysiek mishandelde. Alhoewel het stel eerdere crises wist te overleven, lijkt de koek nu dus echt op… Wat heet: de scheiding is al aangevraagd. De grote vraag is natuurlijk: waarom? Het schijnt dat Virginia verliefd is geworden op een ander. Op dat gerucht gaat het stel echter niet in. Wel laten ze weten dat de verhouding tussen hen na lang praten gelukkig weer oké is.

Article continues after the ad