Peter Gillis

Nadat sommige bezoekers van Park Prinsenmeer ziek werden van het eten, kreeg Peter Gillis een waarschuwing van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. De Massa is Kassa-ster is natuurlijk niet blij, maar tilt er ook niet te zwaar aan: "Waar gewerkt wordt kunnen dingen verkeerd gaan."

Gillis reageerde in Shownieuws op de klachten. “We hebben een waarschuwing gekregen en voor de rest… ik denk: niks aan de hand. Ik heb voor de rest geen gasten gesproken die ziek zijn geweest. Maar daar staan we ook voor open: waar gewerkt wordt kunnen dingen verkeerd gaan.”

Volgens Gillis gaat het tijdens de drukke zomerperiode wel eens mis. “Als de frietbakker de hele dag staat te bakken dan is het onmogelijk om alles schoon te houden. Dan moet je zeggen: ik moet even een uurtje dicht, maar dan worden gasten ook boos."

Article continues after the ad

De waarschuwing van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit wijt Gillis vooral aan de drukte op Park Prinsenmeer. “Het zijn weer leermomenten. Er waren een paar formulieren niet ingevuld, ook door de drukte. Dat keur ik niet goed, maar het is allemaal mensenwerk. Even iets vergeten in te vullen en dan is het niet goed, maar ja: het is wel de werkelijkheid.”

Massa is Kassa op SBS6

De laatste tijd komen er vaker klachten binnen over de vakantieparken van de Massa is Kassa-ster. Volgens Gillis komt dit enerzijds omdat er veel mensen vakantie vieren waardoor er wel eens fouten gemaakt worden. Tegelijkertijd beweert hij óók dat klanten dreigen met klachten vanwege Gillis’ bekendheid.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Gillis sloot door berichtgeving van Kassa en Max Vakantieman om sommige locaties tijdelijk te sluiten voor onderhoud. Hopelijk komt het binnenkort óók weer goed met het veel te zure vissenmassagraf voor de villa!