Peter Gillis en Nicol

Peter Gillis en Nicol boeren goed door Peters vakantieparken én de realitysoap Massa is Kassa. Gillis was al niet bang om een tonnetje stuk te slaan voor een nieuwe auto, en nu koopt hij een heel kasteel!

Volgens weekblad Privé kost het Belgische kasteel in Achel, vlak over de Nederlandse grens een slordige 5,5 miljoen euro. Bij het kasteel hoort nog een lapje grond van 34 voetbalvelden. Het moet mogelijk zijn om daar ergens een vijvertje te vinden waarin de vissen níet meteen doodgaan van verdriet!

Shownieuws verzamelde een paar beelden van het imposante bouwwerk. Zijn villa was al imposant, maar een kasteel is natuurlijk next level.

Article continues after the ad

Chateau Gillis?

Peter en Nicol trekken trouwens niet meteen in hun nieuwe kasteel. Gillis vertelt dat het de komende anderhalf jaar eerst gerestaureerd wordt. Voorlopig hebben Peter en Nicol het toch te druk met Massa is Kassa, hoewel ze tegen die tijd misschien wel een reden hebben om te stoppen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Uit het Grote Kijkonderzoek van Veronica Superguide bleek dat de helft van de ondervraagden Peter en Nicol het liefst zo snel mogelijk van de buis zien verdwijnen. Peter begreep daar trouwens niets van: “Ik was laatst in Amsterdam en toen sprongen mensen bijna voor mijn auto om foto’s te maken.

Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa start alweer op maandag 8 november op SBS6.