Peter Dinklage en Elle Fanning zijn op elkaar aangewezen in de nieuwe film I Think We're Alone Now. De film ging op The Sundance Film Festival in januari in première en werd erg goed ontvangen. Nu is er een trailer uitgekomen en kunnen wij ook genieten van de film. Kijk 'm hieronder.

Article continues after the ad

Alone

I Think We're Alone Now vertelt het verhaal van Del en Grace die elkaar tegenkomen in een post-apocalyptische wereld. Al snel komen ze erachter dat ze de enige overlevenden zijn en dat ze daarom dus op elkaar aangewezen zijn.

De film is geregisseerd door Reed Morano, die je wellicht kent als maker van de fantastische serie The Handmaid's Tale. Volgens Reed is I Think We're Alone Now niet zomaar een post-apocalyptische film: "Het feit dat de film heel veel stereotypen van het genre voorbijgaat, vond ik erg aantrekkelijk. Als ik een verhaal vertel, hoop ik het altijd op een nieuwe manier te vertellen. Want... Waarom zou je het anders doen?"

I Think We're Alone Now verschijnt in Amerika op 14 september. Het is nog even afwachten wanneer de film naar Nederland komt.