Vanwege de begrafenis van stuntman John Bernecker, hebben de producenten van The Walking Dead een persconferentie gecanceld die voor zaterdag gepland stond.

Article continues after the ad

Nog geen nieuwe info

Dit betekent dat we nog even zullen moeten wachten omtrent nieuwe info over seizoen 8. De persconferentie was onderdeel van de Television Critics Association-perstour. Producenten van The Walking Dead zouden vragen beantwoorden over het nieuwe seizoen. Onder meer de honderdste aflevering van de populaire zombieserie zou ter sprake komen.

Statement

De verklaring van zender AMC luidt: “We willen jullie laten weten dat we ons panel met The Walking Dead-producenten helaas niet kunnen laten doorgaan. Het panel is gelijktijdig met de begrafenis van onze stuntman John Bernecker, die [de producenten] zullen bijwonen." 

Bernecker

De 33-jarige Bernecker kwam tijdens de opnames van het achtste seizoen ten val. Hij viel meer dan 7,5 meter naar beneden en kwam terecht op een betonnen vloer. Hij overleed in het ziekenhuis in Atlanta. De opnames van de serie werden hierna kort stilgelegd.