Het Perfecte Plaatje

Hoe houd je jongeren weg van drugs, cosmetische chirurgie en andere ongein? De deelnemers van Het Perfecte Plaatje schoten indrukwekkende en morbide anticampagnes.

De deelnemers werden uitgedaagd om een ‘anticampagne’ te schieten met kinderen en jongeren. Kijkers werden getrakteerd op rokende kids, cokesnuivende koters en jongeren die aan zichzelf lieten sleutelen.

Frits Sissing legde een jongen vast terwijl hij een lijntje ‘cocaïne’ aan het snuiven was, wat bij kijkers voor veel hilariteit zorgde. Sissing heeft een natuurlijk een onberispelijk imago en werd eerder in Het Perfecte Plaatje al vastgelegd als een ‘SM-konijn’.

Article continues after the ad

Kijkers vonden de fratsen van Frits erg vermakelijk, maar zijn foto werd óók erg goed ontvangen.

Georgina scoort in Het Perfecte Plaatje

Georgina Verbaan wilde jongeren tegelijkertijd waarschuwen voor onnodige plastische chirurgie en maakte zelf een beetje ‘liposuctievet’ van geprakte banaan en ketchup! Tijl Beckand verloor door het aanzicht zélf bijna een paar kilo en zijn ontbijt.

Deze bizarre, indringende foto won de uitdaging: Georgina kreeg een dikke 9 van de jury.

Patricks prima idee voor een campagne tegen lachgasgebruik kwam net wat minder uit de verf. Op het laatste moment werd hij gered door de jury, die in Het Perfecte Plaatje één keer een kandidaat mag redden. Gelukkig, want ook al scoorde hij deze week het minst, hij is een zéér vermakelijke kandidaat.

De deelnemer was er zó blij mee dat het leek alsof hij zélf ook een paar ballonnetjes leeg had gelurkt!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Het Perfecte Plaatje elke woensdag op RTL4, vanaf 20:30 uur.