Oh-my-god, het is bijna zover. Penoza: The final Chapter draait vanaf 28 november in de bioscoop! Bij Kinepolis zie je deze retespannende film in de beste kwaliteit en zit je in de meest comfortabele stoelen. Samen met Kinepolis organiseert Superguide iets wel heel bijzonders: we geven een reis weg naar Canada!

Penoza is back 

De Zwarte Weduwe is niet dood… Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.

Check hier de trailer:

Winactie   

  • Vanaf maandag 25 november is het Penoza-week bij Superguide! Dagelijks maak je kans op een Penoza-verrassingspakket met onder andere 2 tickets voor de film bij Kinepolis.
  • Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens achterlaten in de actie hieronder. 
  • Door mee te doen maak je ook nog eens kans op twee vliegtickets naar Canada, het onderduikadres van drugskoningin Carmen van Walraven!
  • Hoe vaker je meedoet aan de winacties, hoe meer kans je maakt. Je kunt elke dag 1 keer meedoen aan de winactie. Doe je dit elke dag, dan heb je dus 7 keer meer kans om de hoofdprijs te winnen!
 
 

Koop je tickets bij Kinepolis

Penoza: The Final Chapter mag je absoluut niet missen. Vanaf 28 november kun je het bloedstollende verhaal in een Kinepolis Bioscoop bij jou in de buurt zien. Kinepolis telt in Nederland 18 bioscopen, dus keuze genoeg! Tickets kun je nu kopen op www.kinepolis.nl/penoza!

De tickets worden aangeboden door de Canadese luchtvaartmaatschappij Air Transat. Een reis naar Canada begint aan boord van Air Transat, de beste vakantieluchtvaartmaatschappij van de wereld in 2019!

Article continues after the ad