Een gezellig feest in een prachtige omgeving krijgt al gauw een bittere nasmaak in de eerste trailer van de film Everybody Knows. De film met Penélope Cruz en Javier Bardem (die vaker met elkaar samenwerken) ziet eruit als eentje die je absoluut op je kijklijst wilt zetten.

Everybody Knows gaat over Laura (Cruz), die afreist naar een klein dorpje in Spanje om de bruiloft van haar zus mee te maken. Eenmaal daar komt ze na lange tijd een hoop familie en vrienden tegen, waaronder Paco (Bardem), een scharrel van vroeger. Plots wordt Laura's dochter gekidnapped, waardoor het feest al snel verandert in een duistere reeks gebeurtenissen.

Spannend

De Spaanstalige film is een soort mix tussen een dramafilm en een bloedstollend spannende thriller. Javier Bardem vertelt: "De film bevat zoveel spanning dat je op het randje van je stoel zult zitten. Maar het gaat vooral over ons: mensen die andere mensen onder ogen moeten komen." De film wordt nu al gezien als een Oscar-kanshebber (net als déze film, trouwens).

Article continues after the ad

Everybody Knows draait vanaf 8 februari 2019 in de bioscoop.