Strak in het pak en een platte pet op je knar? Tijd voor de nieuwe trailer van het vierde seizoen Peaky Blinders! Blijven de Shelby’s de misdaadbazen van Birmingham?

Article continues after the ad

Peaky Blinders vertelt het verhaal van de georganiseerde misdaad in Groot-Brittannië, na de Eerste Wereldoorlog. De Shelby-familie, onder leiding van Thomas (Cillian Murphy), is een grote vis in de vuile industriestad Birmingham. 

Peaky Blinders 4

Hoe groter de organisatie wordt, des te meer raken de Peaky Blinders verweven met politieke radicalen, internationale misdaad en machiavellistische overheidsfunctionarissen. Thomas Shelby moet alles op alles zetten om zijn familie intact te houden.

In het vierde seizoen lijkt de Peaky Blinders-bende eindelijk tegen de lamp te lopen. Het lijkt erop dat de vete met de Russische maffia escaleert, en de boys uit Birmingham zijn hier niet tegen opgewassen. Naast de vaste cast, zal Adrien Brody in het nieuwe seizoen te zien zijn, al is zijn rol nog niet duidelijk.

Het vierde seizoen Peaky Blinders is dit najaar te volgen op BBC2. De eerste drie seizoenen zijn in Nederland te kijken via Netflix.