Vrienden, collega’s en familie halen herinneringen op aan de Fast and the Furious-ster in de hartverscheurende trailer voor de documentaire I Am Paul Walker.

Geliefd

Het is alweer vijf jaar geleden dat de Fast and Furious-acteur Paul Walker omkwam bij een tragisch ongeluk. De acteur is slechts veertig jaar oud geworden. Maar in die periode heeft hij wel een enorme schare fans opgebouwd, niet in de laatste plaats dankzij zijn rol als Brian O’Conner in de Fast and the Furious-reeks. En buiten de set om was al hij net zo geliefd, dat blijkt wel uit de nieuwe trailer voor de documentaire I Am Paul Walker!

 

Emotioneel

In de documentaire komen familieleden, vrienden en collega’s aan het woord over de charismatische acteur, waaronder Fast and Furious-collega Tyrese Gibson. Hij zegt: “Als je net zoveel van hem hield als wij, vraag je je af ‘waarom hij wel en wij niet?’” I am Paul Walker wordt geregisseerd door Adrian Buitenhuis. Hij maakte eerder al een emotionele documentaire over de te vroeg overleden Oscar-winnaar Heath Ledger.

Article continues after the ad

I am Paul Walker verschijnt in Amerika vanaf 30 november op Video On Demand. Helaas is nog niet bekend of en wanneer de docu in Nederland te zien zal zijn.