Paul de Leeuw, Ranking the Stars
Source
RTL

Paul de Leeuw onthulde eerder al bij RTL Boulevard wat namen van sterren die weer plaatsnemen achter een desk bij Ranking the Stars (al ontbreekt Ab Osterhaus), maar daar blijft het niet bij. In een oproep voor publiek licht de presentator opnieuw een tipje van de sluier op.

Article continues after the ad

"Ontzettende leuke gasten, mag ik natuurlijk niets over zeggen, maar ik noem er toch lekker een paar", begint hij zijn filmpje en dan komt het. Paul onthult alvast dat Ryanne van Dorst, Hans Kesting en ook Marc-Marie Huijbregts weer aanwezig zullen zijn. De rest van de kandidaten horen we volgende week óf toch niet? Het zal Paul niet zijn als hij toch nog even doorgaat en zo komen we te weten dat ook (nieuwkomeling) rapper Bizzey, Jörgen Raymann en Karin Bloemen van de partij zijn. En oh ja, Paul de Leeuw is logischerwijs zelf ook bij de opnames.

Coronaproof

Mocht je nu live getuigen willen zijn van hoe al die BN'ers elkaar gaan afzeiken, dan kun je vanaf nu tickets bestellen voor de opnames van 22, 23, 24 of 25 augustus. "Het is allemaal Covid-19 proof natuurlijk," belooft Paul. "Anderhalve meter afstand; waar je binnenkomt krijg je een plas ontsmettingswater over je heen gegooid; je mag niet tongen wel zoenen, handschoenen aan en mondkapjes op. Al met al een hele prettige ervaring dus. Nee, we gaan er serieus mee om."