Paul de Leeuw in Ranking the Stars

De roddelmachine continues! In Ranking the Stars vertelt Paul de Leeuw dat hij heeft gehoord dat Gaby Blaaser en Rick Brandsteder het met elkaar gedaan hebben. Van wie heeft de presentator dit? “Van Ron Brandsteder!”, zegt hij met een knipoog.

Daan Boom was gisteren kandidaat bij het hilarische spelprogramma. Hij noemde De Bachelorette als serie die je niet mag missen. Paul de Leeuw gaf toe dat hij de realityshow ook wel eens heeft opgezet, maar vertrouwde het niet echt: “Ik vond het zo corrupt allemaal. Want volgens mij heeft Gaby het gedaan met die Brandsteder."

Meer BN’ers

De juicy-roddel gaat al langere tijd rond. Gaby en Rick kenden elkaar ver voor De Bachelorette, zo gaven ze eerder toe.

Article continues after the ad

Rick Brandsteder ontkende eerder dat hij iets met Gaby had uitgespookt. Maar verschillende BN’ers, waaronder Monica Geuze, zien wel een hele sterke chemie tussen de twee. Monica praat hierover in het napraatprogramma van de Videoland Viewing Party-serie.

Ranking the Stars zit vol geroddel

De gossip rondom De Bachelorette was niet de enige smeuïge onthulling in de nieuwe Ranking the Stars-uitzending. Orgel Joke deed een pikante onthulling over Henk Grol. Imanuelle Grives kon natuurlijk een opmerking verwachten over haar arrestatie. En Paul de Leeuw en Hans Kesting doen alsof ze in een aflevering van Hello Goodbye zitten.

Het NPO-programma zit bomvol leuke fragmenten. Wij zochten de zeven grappigste momenten uit Ranking the Stars voor je op!

Ranking the Stars is elke woensdagavond te zien vanaf 20:30 uur op RTL5.