Fotograaf
Brunopress/Capital
Paul Bettany als Vision in WandaVision

Vision-acteur Paul Bettany onthulde een tijdje geleden in een inmiddels berucht WandaVision-promo-interview dat er een grote cameo aan zat te komen. Dat hij eindelijk samen mocht spelen met een acteur waar hij al lang mee samen wilde werken. Nou, klaar voor het verlossende antwoord? Wie bedoelde Paul?

Article continues after the ad

Let op: dit artikel bevat spoilers uit de vorige aflevering van WandaVision op Disney+.

Pauls woorden gingen flink over de tong bij Marvel-fans. Die overspoelden fora, twitter, Reddit en allerlei andere platformen met speculaties en theorieën. De acteur, die ook nog zei dat het ging om iemand waar hij nog nooit mee samenwerkte, zette een soort kettingreactie in gang.

X-Men en/of Doctor Strange

Zou Michael Fassbenders Magneto opeens opduiken? Patrick Stewart misschien? Of toch die andere Magneto, Ian McKellen? Benedict Cumberbatch' Doctor Strange; ook zo'n naam die je extreem vaak hoorde. Kortom: het ging he-le-maal los. Paul himself kwam er gisteren eindelijk op terug in Good Morning America. Zijn antwoord... zal je inmiddels niet meer verrassen.

Visions in WandaVision

De after credits scene uit de vorige WandaVision-aflevering onthulde dat S.W.O.R.D. baas Hayward het 'lijk' van Vision omtoverde tot een witte versie van de android. Comic-fans weten dat het hier gaat om White Vision, een iets engere versie van Vision die geen liefde kan voelen en een hele andere persoonlijkheid heeft.

Nou, wat blijkt? Paul speelde uiteraard beide Visions dus die cameo-belofte was gewoon een grapje: de geweldige acteur waar hij veel bewondering voor had, was... hij zelf. 


Elizabeth Olsen beloofde eerder ook dat er een verrassing aan zat te komen en nu houden we ons hart vast...