Patty Brard, Monique Westenberg, André Hazes

Patty Brard doet in haar nieuwste boek De negen levens van Patty Brard wat opvallende onthullingen. Eerder werden haar man Antoine, Albert Verlinde, John de Mol en Bridget Maasland daar al de dupe van. Nu zijn ook Monique, André en opnieuw Bridget aan de beurt.

Article continues after the ad

Patty Brard beschouwde André Hazes vroeger als familie, maar die relatie lijkt nu volledig bekoeld. Dat heeft - volgens de tv-diva - alles te maken met wat er op haar bruiloft tussen Bridget en André is gebeurd.

Omgangsverbod

Patty onthult dat ze na haar huwelijksfeest niets meer van André heeft gehoord. "Vervolgens mocht André van zijn vriendin Monique waarschijnlijk niet meer met ons omgaan vanwege het incident Bridget op de afterparty", citeert Story Patty uit haar nieuwste boek. "Maar achteraf bezien had Monique beter een omgangsverbod met Bridget kunnen instellen." 

Stomdronken

Er kwam zelfs een rechtszaak aan te pas om erachter te komen wat er precies op die bruiloft is gebeurd tussen André en Monique, maar feit blijft dat Patty er altijd nog meezit. "Dat hele incident heeft voor zo’n smet op ons feest gezorgd, en dat neem ik haar hoogst kwalijk", dit keer wijzend naar Bridget in plaats van Monique. "Misschien wist ze het ook écht niet meer, want het is weleens eerder gebeurd dat ik haar vanaf een kerstborrel op een taxi naar huis heb gezet en haar op het hart drukte me te bellen zodra ze veilig thuis was. Toen ze belde, vroeg ze waar ik was. Ja, op die kerstborrel dus. Waarna zij doodleuk antwoordde: ‘Oh gezellig, zal ik ook even langskomen?'" Het was dus, volgens Patty, niet de eerste keer dat Bridget iets 'vergat'.