Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen was uiteraard supertrots op haar nominatie voor Beste Presentatrice tijdens het altijd ongemakkelijke Televizier-Ring Gala, maar noemde 'm wel "frappant". Patty Brard zet nu vraagtekens bij die nominatie.

Article continues after the ad

"Er is altijd kritiek, maar het is ook wel een beetje terecht", reageerde Patty deze week in Shownieuws op Jan Slagters Televizier-tirade. De Omroep MAX-baas vindt het krom dat mensen met een grote social-following meer kans lijken te maken. "Het zegt al genoeg dat Miljuschka, die ik heel lief vind en hartstikke leuk staat te koken en gezellig is, bij één van de drie genomineerden voor beste presentatrices zat en Linda de Mol niet", aldus Patty. Miljuschka legde 't uiteindelijk af tegen Chantal Janzen.

Roer moet om

Patty sluit zich dus helemaal aan bij de boze Jan. "De ‘beste’ heeft niets te maken met hoeveel volgers je hebt. Het is niet zo dat als we er een vakjury op loslaten, zij (Miljuschka, red.) als één van de beste presentatrices wordt genoemd." Als het aan La Brard ligt, gaat AVROTROS linea recta terug naar de tekentafel. "Ik denk dat, en velen met mij, het op zijn plek zou zijn om een vakjury aan te wijzen van mensen die echt verstand van televisiemaken hebben, en je er dan een combi van maakt."

Patty Brard in Shownieuws

Shownieuws gemist? Pak die roddel-fix en kijk de uitzendingen hier terug!