Patty Brard

Na anti-islam uitspraken van Erica Meiland kapte Hallmark met de samenwerking met de Meilandjes en dit was de start van een gigantische explosie aan afhakende sponsoren. Dochter Maxime gaf aan achter haar moeder te staan, maar daardoor stopten verschillende bedrijven ook de samenwerking met de "irritantste influencer van Nederland". Maxime zei sorry op Insta, maar Patty Brard vindt dat excuus niet helemaal geloofwaardig.

Sponsorry

Sherlock Patty neemt het deze keer niet op voor het jonge Meilandje en vertelde in Shownieuws waarom ze denkt dat Maxime nu plots sorry zegt. “Ik denk dat het toch een beetje te maken heeft met het aantal mensen die haar hebben laten vallen. Ze was heel erg stellig, totdat ze vandaag waarschijnlijk de calculator heeft gepakt en het aantal adverteerders die zich hebben teruggetrokken op een rijtje heeft gezet.”        

Patty vindt het niet vettie 

Tussen de adverteerders zat een aantal grote spelers, zoals Nivea en HelloFresh. Tv-diva Patty gokt dat Maxime daarmee misschien wel tonnen misloopt. Tja, wat had Maxime dan moeten doen? “Ze had deze uitspraak natuurlijk nooit moeten doen en destijds al moeten zeggen: ‘Ik sta achter m’n moeder, maar ik ben het niet altijd met haar eens.’” Nou dan kan zo dat ook nu zeggen, toch? “Dat had al een week eerder gemoeten, want nu gaan Nivea en HelloFresh niet meer zeggen: ‘Oké, dan is het goed hoor meid, we komen wel weer terug!’ Daar moet weer een tijdje overheen gaan.” 

Article continues after the ad

Collega en mediafotograaf William Rutten voegde zijn two cents toe aan de speech van de diva. “Blijf dan ook bij je mening. Ik denk dat heel veel mensen nu denken: ja, dit doe je voor het geld.” En daar kon Patty zich wel in vinden. “Het is niet helemaal geloofwaardig”, concludeerde ze. 

Shownieuws zie je elke dag rond 23:00 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.