Patty Brard en Antoine

TV-persoonlijkheid Patty Brard zit vandaag de dag niet meer zo te wachten op stomende vrijpartijen met haar man Antoine. Nee, doe haar maar gewoon een lekker stuk pizza!

Article continues after the ad

Dat vertelt Patty goudeerlijk en lekker recht voor zijn raap - zoals we van d'r gewend zijn - in de nieuwe Beau Monde. "Het is echt niet zo dat ik niet intiem wil zijn met mijn man, maar ik vind seks wel overrated." Hiermee positioneert Patty zich in het kamp-Olcay!

Pizza

Volgens Patty is het hartstikke normaal dat je na een jarenlang huwelijk niet meer elke avond van bil gaat. "Als mensen denken dat je na vijftien jaar samen nog in de lampen hangt, heb ik nieuws: dat gebéurt niet!" Tegenwoordig geniet ze meer van andere dingen. "Je zit gezellig aan een pizza met de open haard aan", beschrijft Patty.

Passie weg

Patty ruilde passie in voor pizza, zou je dus kunnen stellen. En dat is niet gek: volgens haar duurt de passie-piek in elke relatie hooguit een jaar. "Om me heen hoor ik altijd: de passie is weg. Ja natúúrlijk, die is er maar een jaar!" Ook hoef je bij haar niet aan te komen met de term 'goedmaakseks'. Dat slaat al helemaal nergens op. "Goedmaakseks snap ik al helemaal niet: hoezo heb je ruzie, ga je neuken en is het weer goed?"

Het hele interview met Patty staat in de nieuwe Beau Monde: