patty brad leontine marco borsato

Het kan je niet ontgaan zijn: de liefde tussen Leontine en Marco Borsato bloeit weer op! Volgens Patty Brard had het echter ook heel anders kunnen lopen… Zij stelt namelijk dat Leontine tijdens de breuk met Marco lekker aan het daten was!

'Een dateje met de één en ander'

Na een romantische vakantie heeft verstoppen geen zin meer: Leontine en Marco Borsato hebben het hartstikke leuk samen. Wat heet: de twee dropten vandaag dikke hints naar een definitieve hereniging! Zo plaatsten ze allebei vlinders en hartjes op Instagram. Patty Brard grijpt de gelegenheid aan om in Shownieuws een behoorlijke bombshell te droppen: “Ik heb wel gehoord dat Leontine hier en daar een dateje heeft gehad met de één en ander." 

Zijn Marco en Leontine weer samen?

Presentator Bart Ettekoven wil er alles van weten: hij vraagt zich bijvoorbeeld of af Leontine onlangs nog een date heeft gehad. “Dat weet ik niet”, stelt Patty. “Ik weet alleen dat ik het fijn vind dat ik vlinders aan beide kanten zie.” Over die vlinder-hints zijn de presentatoren het in ieder geval wel roerend eens: Marco en Leontine zijn gewoon weer samen. En het zou zomaar kunnen dat die dates van Leontine daar bij geholpen hebben. Misschien heeft ze toen ingezien dat Marco toch de ware is!

Article continues after the ad

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.